Founding fathers Breda Robotics

Van Breda dé roboticahub van West-Brabant maken. Op een iconische, historische plek in de oude binnenstad. Een broedplaats, waar kennis en ervaring samenkomen met jeugdig enthousiasme en de nieuwste innovaties. Het eerste zaadje van Breda Robotics werd geplant door de initiatiefnemers.

WWA
World Wide Automation is een autoriteit op het gebied van procesdesign, productieautomatisering en robotica.
Bekijk website >

 
Synchron
Synchron ontwikkelt op maat gemaakte oplossingen voor laboratoriumautomatisering en is gespecialiseerd in geautomatiseerde vloeistofbehandeling. Robotica spelen hierbij een belangrijke rol. 
Bekijk website >

 

ExRobotics
Dit bedrijf is gespecialiseerd in het vervaardigen van robots die tegen een stootje kunnen. Ze worden immers ingezet in potentieel explosieve situaties en op oneffen terrein.
Bekijk website >

REWIN
REWIN West-Brabant zorgt voor het aanjagen en aantrekken van vernieuwend ondernemerschap. Breda Robotics is daarvoor de perfecte broedplaats.
Bekijk website >


Gemeente Breda
Breda biedt Breda Robotics een schat aan innovatieve studenten, hooggekwalificeerde medewerkers en een prachtige plek voor de roboticabroedplaats bij de voormalige koepelgevangenis.
Bekijk website >

Avans Hogeschool
De opleiding Mechatronica aan de Avans Hogeschool Breda stoomt studenten klaar voor een toekomst in robotica. Bij Breda Robotics kunnen zij de eerste stappen zetten richting de praktijk.
Bekijk website >