Artificial Intelligence is niet te stoppen!

Artificial Intelligence is niet te stoppen

Artificial Intelligence (AI) veroorzaakt een nieuwe industriële revolutie en wordt essentieel voor bedrijven om competitief te blijven. Daarom heeft AI & Robotica Ingenieursbureau Cboost in opdracht van gemeente Breda onderzoek uitgevoerd naar de staat van deze technologie binnen het MKB. Eén van de conclusies van dit onderzoek was dat veel MKB-bedrijven het onderwerp te complex vinden. Cboost wil hier verandering in brengen.

 

Unieke kans om via e-learning en interactieve workshops kennismaken met Artificial Intelligence 

Om het MKB wegwijs te maken in de mogelijkheden van AI, willen wij een gesubsidieerd, professioneel leerprogramma ontwikkelen, bestaande uit e-learning modules, interactieve workshops en management sessies. De subsidiëring maakt het mogelijk voor 10 MKB-bedrijven om op een laagdrempelige manier en tegen sterk gereduceerd tarief kennis te maken met AI en te ontdekken hoe zij kunnen profiteren van deze technologie. Meer informatie hierover vind je in de bijgevoegde brochure.

 

Wil jouw organisatie meedoen?

Dit aanbod is zeer beperkt beschikbaar en slechts voor korte tijd; aanmelden kan t/m 1 december. Beslis dus vlug! Heb je interesse? Vul dan het formulier in!