Together, we design the future

Hands-on robotica voor uw bedrijf

Robotica gaat de toekomst veranderen. Niet morgen pas, maar vandaag al. Breda Robotics brengt jou als ondernemer in contact met partners in robotica én met de experts van de toekomst. Ontdek wat studenten voor jouw bedrijf kunnen betekenen en laat zien wat jij voor je toekomstige werknemers kunt betekenen. 

Robotica voor
het MKB

Je bedrijf loopt goed. Maar het kan altijd beter. Want jij wilt kijken naar de toekomst. Je concurrentie een paar stappen voor blijven. Nieuwe innovaties omarmen, om voorop te blijven lopen. Of juist extra efficiënt te kunnen werken. De studenten en partners van Breda Robotics analyseren jouw business case, denken out-of-the-box en ontwikkelen een unieke oplossing. Wij zijn jouw R&D-afdeling op afstand. Ga samen met ons de uitdaging aan en breng jouw bedrijf op voorsprong.

Maak nu al kennis met jouw werknemers van
de toekomst!

Breda Robotics is een initiatief van onder meer Avans Hogeschool. Studenten Mechtronica van Avans – maar ook van andere scholen en opleidingen – zetten hun kennis hier om in praktijkervaring. Ontdek wat deze studenten voor jouw bedrijf kunnen betekenen en vis de krenten alvast uit de pap. Dat bespaart jou veldslagen in de war for talent. Want jij bindt de robotics-experts van de toekomst nu al aan jouw bedrijf!