Matchmaking

Breda Robotics slaat een brug tussen roboticabedrijven, ondernemingen die willen robotiseren, studenten en docenten. Ontdek op welke manier de matches tot stand worden gebracht en welke connecties al zijn gemaakt.

ScenTronix gaat samenwerking aan met Cboost

Het parfumbedrijf ScenTronix krijgt ondersteuning van Cboost. Een specialist op het gebied van kunstmatige intelligentie, systemengineering en mechatronica helpt ScenTronix om zijn project verder op te schalen. Daniël Telgen van Cboost en Frederik Duerinck ondertekenden hiervoor de samenwerkingsovereenkomst.

ScenTronix uit Breda werkt met de zelfontworpen parfumlaboratorium Algorithmic Perfumery. De machine stelt parfum samen aan de hand van een algoritme, dat gebaseerd is op een vragenlijst die de consument invult. Hierdoor wordt een op maat gesneden parfum samengesteld dat perfect past bij de gebruiker.

Cboost matcht jonge professionals aan uitdagende projecten in de robotica. Het bedrijf is eveneens afkomstig uit Breda. Een van de Cboosters ondersteunt ScenTronix bij het verder opschalen van het concept. Wie weet is het op maat leveren van productie in de winkel de toekomst en de redding van de detailhandel.