De partners

Breda Robotics Partners

Breda Robotics is de verbinder tussen roboticabedrijven, ondernemers, studenten en de maatschappij. Daarnaast bieden we inspiratie en informatie over robotica en automatisering. Dit kunnen we niet zonder onze partners die zich allemaal inzetten voor de ontwikkelingen in de markt en onze regio West-Brabant.

 

Hieronder vind je een overzicht van al onze enthousiaste Breda Robotics Partners!

Founding Partner

WWA

WWA is gespecialiseerd in het automatiseren van productieprocessen met behulp van industriële robots. We houden van uitdagingen en gaan actief met u in gesprek om uw wensen helder te krijgen. Met als doel het ontwikkelen van een installatie die functioneel en economisch verantwoord is.

Partner

Gemeente Breda

De gemeente Breda biedt Breda Robotics een schat aan innovatieve studenten, hooggekwalificeerde medewerkers en een prachtige plek voor de roboticabroedplaats bij de voormalige koepelgevangenis.

Partner

Pliant

Pliant is gespecialiseerd in hightech 2D en 3D vision oplossingen. Dat maakt ze de juiste partner voor alle complexe technische uitdagingen. Of het nu gaat om visuele kwaliteitscontroles van gewassen of sortering van plastic. Door de multidisciplinaire achtergrond zijn zij dé technisch specialist voor uw bedrijf. Pliant is actief in uiteenlopende sectoren waaronder agro & food, industriële productie, recycling en offshore.

Partner

3DMIX

3DMIX is een onderdeel van Dimix. Dimix is al ruim 10 jaar actief als groothandel in de grafische sector en gekend als ervaren totaalleverancier en betrokken gesprekspartner voor wie de uitdaging van de klant centraal staat. Dimix levert gespecialiseerde printoplossingen, gerelateerde verbruiksartikelen en diensten aan signmakers, professionele reclame productiebedrijven, visueel communicatiespecialisten, lamineerbedrijven, fotolabo’s, repro- & copyshops en nog vele anderen. 

Partner

AMT

AMT Group is een modern productiebedrijf, actief voor opdrachtgevers in de industrie.
Ruim 45 geschoolde en bevlogen vakmensen vervaardigen er kwalitatief hoogwaardige producten.
Deze voldoen aan de specifieke wensen van onze opdrachtgevers en aan de hoge verwachtingen in de markt.

Partner

FMI Improvia

Als multidisciplinair technisch dienstverlener, richt FMI Improvia zich op de volledige waardeketen. Van consultancy, engineering en realisatie tot en met beheer en service van tools, modules, installaties en complete machines. Dit doen ze voor de Hightech industrie, de energiesector en de inframarkt.

Founding Partner

EX Robotics

ExRobotics is gespecialiseerd in het vervaardigen van robots die veelzijdig kunnen worden ingezet op gevaarlijke terreinen. Denk hierbij aan terreinen waar gewerkt wordt met explosieven. De robots zijn  IECEx and ATEX Zone 1 gecertificeerd.

Partner

Rewin

REWIN West-Brabant bouwt aan een economisch sterk West-Brabant, door bedrijven te helpen bij groeien, innoveren en vestigen. REWIN initieert, stimuleert en verbindt. 

Partner

Peeters

Peeters Robotic Solutions ondersteunt bedrijven wereldwijd bij het steeds efficiënter, slimmer en veiliger inrichten van industriële productielijnen en -processen met intelligente robotics process automation. Dit doen ze in overleg met de klant en in nauwe samenwerking met vooraanstaande leveranciers.

Partner

Lab Services

Lab Services integreert en ontwikkelt unieke systemen om gestandaardiseerde processen in laboratoria te automatiseren. Voor deze integratie zijn ze merk onafhankelijk en maken ze gebruik van hun eigen software, PlateButler! Hiermee verzorgen ze een unieke en geavanceerde oplossing voor laboratoriumautomatisering.

Partner

Skalar

Skalar is van oorsprong een Nederlands bedrijf dat zich sinds het ontstaan in 1965 heeft toegelegd op de ontwikkeling en productie van laboratorium- en online analyzers. In de loop der jaren is Skalar uitgegroeid tot een internationale organisatie met eigen vestigingen in verschillende Europese landen en Noord Amerika, met meer dan tachtig onafhankelijke agenten, verspreid over de hele wereld.

Partner

Eltrex

Eltrex Motion is een specialist in aandrijf- en positioneertechniek. Wij leveren hoogwaardige onderdelen, diensten en complete oplossingen voor de apparaat- en machinebouw in de Benelux. Onze klanten zijn actief in uiteenlopende markten; van agricultuur tot medisch, van apparatenbouw tot semiconductor, van transport & logistiek tot luchtvaart & defensie. Bij Eltrex Motion beschikken we over uitgebreide kennis op het gebied van aandrijf- en positioneertechniek. Waarmee we klanten kwalitatief hoogwaardig advies kunnen bieden én de beste applicatieondersteuning. Onze experts zijn altijd op de hoogte van de laatste productinnovaties en marktontwikkelingen. Door ons brede en complete portfolio op zowel producten als engineering zijn we nu een one-stop-shop voor aandrijf- en positioneertechniek in de Benelux.

Founding Partner

Synchron

Synchron ontwikkelt op maat gemaakte oplossingen voor laboratoriumautomatisering en is gespecialiseerd in geautomatiseerde vloeistofbehandeling. Robotica spelen hierbij een belangrijke rol.

Partner

Colla Robots

Colla Robots staat voor veilig automatiseren van bedrijfsprocessen. Hiervoor gebruikt het bedrijf zijn kennis en ervaring in combinatie met de nieuwste technieken, zoals cobots.

Partner

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool speelt een grote rol binnen Breda Robotics. Zij zijn de connectie naar de talenten van de regio en ondersteunen met het lectoraat de onderzoeken naar innovatieve oplossingen.

Partner

Zolder

Zolder is een veelzijdig bureau dat zich continue inzet om bedrijven en mensen online te beschermen tegen cybercriminaliteit. Cybersecurity wordt van een steeds groter belang door digitalisering en robotisering van de wereld.

Partner

Cboost

Cboost is een ingenieursbureau 5.0 en een social enterprise die high-tech R&D, consultancy en engineeringdiensten biedt. Op basis van geavanceerde technologie zoals robotica en kunstmatige intelligentie ontwikkelt het multidisciplinaire engineeringteam zakelijke oplossingen die leiden naar innovatie en een duurzame toekomst.