Samen kom je verder!

The team makes the dream work, Samenwerken is de sleutel tot success & alleen kom je ver, samen kom je verder. Opmerkingen die we allemaal kennen en misschien wel eens gezegd hebben. Maar ze zijn allemaal waar. 

Daarom zijn wij als Breda Robotics enorm trots en blij om te zien dat onze Breda Robotics Partners met elkaar samenwerken. Dat is namelijk een van de doelstellingen; samenwerkingen tussen bedrijven stimuleren.

WWA is samen met 3DMIX aan het bouwen aan een nieuwe business rondom serviceverlening en printing. Zoals de nieuwe naam van Dimix, 3DMIX, al doet vermoeden gaat het om 3D printing maar om Direct to Object Printing. WWA verzorgt de opleiding van service officers en pakt samen met 3D-Mix het software gedeelte van de nieuwe geavanceerde 3D mogelijkheden op. Dit houdt in dat er robots naast de printers worden geplaatst. 

WWA is de koning van het samenwerken want ze hebben ook een hele fijne samenwerking met AMTAMT zorgt voor toelevering van machinedelen en de invulling van (een gedeelte) van het assemblageproces bij WWA. 

Ook Synchron Lab Automation & Lab Services hebben elkaar gevonden in een samenwerking. Meer over deze samenwerking vind je volgende week op onze Linkedinpagina: #BredaRobotics