Together, we design the future

Met een bijbaan, stage of afstudeerproject

Als student bereid jij je voor op de toekomst. Niet alleen jouw eigen toekomst, maar op die van ons allemaal. Robotica gaan daar een belangrijke rol bij spelen. En jij kunt daar nu al jouw steentje aan bijdragen!

Leren van tech heroes
Leren doe je in de schoolbanken. Maar zéker ook in de praktijk. Want wat heb je aan kennis als je deze niet kunt toepassen? Bij Breda Robotics zet jij stappen in jouw ontwikkeling en help je bedrijven in de regio Breda bij het toepassen van de nieuwste innovaties. Jij bent betrokken bij de nieuwste innovaties en de leukste projecten. Als bijbaan naast je studie, of op projectbasis voor studiepunten.

Maak kennis met de
beste werkgevers

Bij Breda Robotics werk je voor én met hoogtechnologische bedrijven uit de regio Breda. Bedrijven die, net als jij, het beste uit techniek en robotica willen halen. Die naar de toekomst kijken. En die nu al op zoek zijn naar de medewerkers van morgen. Mensen met een neus voor innovatie en een talent voor techniek. Jij hebt een streepje voor als je deze bedrijven al tijdens je studie hebt laten zien wat je in je mars hebt.

Werk samen met gelijkgestemde specialisten om grenzen te verleggen

Bouw bij Breda Robotics aan je carrière of bedrijf en word een van de volgende generatie roboticahelden. Deel je passie voor technologie en innoveer met robotica en automatisering. Help anderen slimmer te werken en bedrijven sterker te maken.

Breda Robotics. Iets
voor jou?

Wil jij voor én met hogtechnologische bedrijven uit de regio Breda werken? Kom dan een kijkje nemen bij Breda Robotics. Maak hiervoor een afspraak of neem contact op voor meer informatie.