Roboticabedrijven

Kom in contact met bedrijven met robotica-vraagstukken

Breda Robotics verbindt roboticabedrijven met ondernemers die willen robotiseren en automatiseren. Als samenwerkingspartner van Breda Robotics krijg je als eerste inzage in vraagstukken van MKB-bedrijven en grootbedrijven om te vernieuwen. Daarnaast maken we via diverse events en diensten de expertise en roboticaprojecten van jouw bedrijf zichtbaar.

 

Maak nu al kennis met jouw werknemers van de toekomst

Als bedrijf dat hoogtechnologische innovaties en robotica-oplossingen biedt ben je afhankelijk van gekwalificeerd, creatief en gemotiveerd personeel. Breda Robotics biedt studenten een coole plek aan zij kunnen leren, experimenteren en werken aan prototypes, concepten en pilots. Daag jij ze als samenwerkingspartner van Breda Robotics uit om de oplossing te vinden voor jouw vraagstuk? Heb je een interessante bijbaan? Dan ontmoet je mogelijk jouw werknemers van de toekomst. Enthousiaste studenten die met een frisse blik en nieuwe inzichten jouw bedrijf versterken.

Technisch talent behouden voor de regio

West-Brabant heeft gemiddeld genomen 9000 technische studenten op mbo- en hbo-niveau. Het merendeel verlaat na de opleiding de regio om elders verder te studeren of om te gaan werken, terwijl juist in West-Brabant een grote behoefte is aan technisch talent en beschikt over ambitieuze en uitstekende roboticabedrijven. Samen met het bedrijfsleven behoudt Breda Robotics het technisch talent voor de regio.

Een waardevol partnership in rotobica

Breda Robotics wil het cluster van roboticabedrijven in de regio West-Brabant versterken. Een cluster waar roboticabedrijven, kennis en onderwijsinstellingen samen robotica stimuleren in de regio. Geïnteresseerd om deel uit te maken van dit netwerk en te profiteren van alle voordelen? Neem dan contact met ons op.

Contactformulier