Benieuwd naar de mogelijkheden bij onze partners?

Vacatures

Onze partners komen graag met jou in contact. Voor een stage, werkopdracht of gewoon om kennis te maken. 
Wil je in contact komen? Breda Robotics helpt je graag. 
Bekijk de actuele vacatures hieronder. Staat jouw favoriete bedrijf er niet bij, dat wil niet zeggen dat er geen leuke opdracht beschikbaar is. Neem contact met ons op voor diverse mogelijkheden!

Bouw mee aan nieuwe robots bij ExRobotics

ExRobotics zoekt twee studenten die mee kunnen helpen met het bouwen van de nieuwe serie robots. Het gaat om een (bij)baan van minimaal twee dagen in de week in de periode mei-oktober. Eén van de twee dagen mag op zaterdag zijn. Werklocatie is Delft. Klik hier voor meer informatie over de robots

Werken naast je opleiding bij Colla Robots

Newton Technisch Bureau is opzoek naar studenten die 16 tot 40 uur per week willen werken naast hun opleiding. Je werkt vanuit thuis en gaat op pad om automatiseringscomponenten de demonstreren. Wij zorgen eerst dat je een goede sales en product training krijgt, zodat je klaar bent om nieuwe klanten te benaderen. Bij deze functie komen een goed salaris, laptop en telefoon van de zaak en een leaseauto.

Interesse?
Neem contact op of klinkt op deze link.

Wie weet tot binnenkort.

Business Manager bij cboost

Cboost groeit hard! Wil jij onze business developen? Wil je werken in een jonge snelgroeiende organisatie me een groot hart voor een duurzame, gezonde wereld? Heb jij affiniteit met Robotica en AI en en een actief netwerk om hierin te bewegen, laat het ons weten! Zie de vacature voor verdere informatie. Klik hier

Loop stage bij Colla Robots

Help mee industriële automatiseringssystemen te ontwikkelen en loop stage bij Colla Robots (onderdeel van Newton).
Colla Robots heeft het volgende in de aanbieding:
- Werken met collaboratieve robots
- Een nieuw systeem ontwerpen
- Een bestaande machine analyseren en verbeteren
- Software schrijven voor een visionsysteem

Colla Robots is een gezellig bedrijf waar de resultaten van jouw stage echt iets betekenen. Ze hebben verschillende opdrachten: mechanisch, elektrisch en software. Daarom gaan ze met jou in gesprek om samen te bespreken welke van deze opdrachten goed bij je past.

Heb je interesse in jouw mogelijkheden bij Colla Robots? Neem dan contact op met Niek Haagh, niekhaagh@newton.nl of 06-22244582.