ons aanbod

Voor studenten

Breda Robotics biedt graag hulp en kennis aan de studenten die we via de scholen, studieverenigingen en onze community bereiken. We organiseren diverse evenementen en bijeenkomsten om verbinding te maken tussen studenten en het bedrijfsleven, zoals

  • stagemarkten (2 keer per jaar)
  • bedrijfsbezoeken
  • matchmaking borrels voor (bij)banen
  • brainstorm sessies over actuele vraagstukken van onze partners
  • minoren projecten

Ook spelen we een actieve rol in de actuele onderwijstransitie naar projectmatig onderwijs. Samen met onze kennispartners ontwikkelen we onderdelen van het curriculum om zo praktijkgericht onderwijs te bieden op alle niveaus.

Events en bijeenkomsten

Het organiseren van events is een van de middelen om verbindingen te leggen tussen roboticabedrijven, ondernemingen die willen robotiseren, maatschappelijke vraagstukken en studenten, docenten en het lectoraat (onderzoek). Ontdek de events die door Breda Robotics worden georganiseerd. Een aantal events zijn besloten voor partners en een aantal events zijn open. 

Matchmaking

Breda Robotics slaat een brug tussen roboticabedrijven, ondernemingen die willen robotiseren, studenten en docenten. Ontdek op welke manier de matches tot stand worden gebracht en welke connecties al zijn gemaakt. 

Subsidie en financiering

Breda Robotics heeft een groot netwerk en kent diverse subsidie- en voucherregelingen die interessant kunnen zijn voor bedrijven die willen robotiseren en voor bedrijven die aan roboticaoplossingen werken. Lees verder...

Bedrijfsbezoeken

Breda Robotics organiseert ook bedrijfsbezoeken. Heeft u interesse om deel te nemen aan een bedrijfsbezoek hou dan onze agenda in de gaten. Zou u graag bij een bepaald bedrijf op bezoek gaan? Laat het ons dan weten!

Vraagstukken

Robotisering en automatisering zijn de oplossing voor veel vraagstukken. Breda Robotics verbindt de vraagstellers met de antwoordverstrekkers. Dit is een besloten deel van onze dienstverlening waarin we concrete Roboticavraagstukken van bedrijven en maatschappelijke partijen delen met onze Roboticapartners. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Zichtbaarheid roboticaprojecten

Breda Robotics brengt interessante roboticaprojecten onder de aandacht via haar eigen kanalen (website, nieuwsbrief en sociale media), maar ook via andere media waaronder nationale en internationale vakbladen. Lees verder...