De partners

Breda Robotics Partners

Breda Robotics is de verbinder tussen roboticabedrijven, ondernemers, studenten en de maatschappij. Daarnaast bieden we inspiratie en informatie over robotica en automatisering. Dit kunnen we niet zonder onze partners die zich allemaal inzetten voor de ontwikkelingen in de markt en onze regio West-Brabant.

Hieronder vind je een overzicht van al onze enthousiaste Breda Robotics Partners!

Breda Robotics wordt mede mogelijk gemaakt door: OP Zuid, Ministerie van Economische zaken en klimaat, De Europese Unie, Provincie Zeeland en Provincie Noord-Brabant.

Partner

Colla Robots

Wij zijn partner geworden omdat we het belangrijk vinden om een sterk lokaal netwerk te hebben en daarin de samenwerking op te zoeken, zowel met andere bedrijven als met onderwijsinstellingen en studenten.

Partner

FMI Improvia

 

FMI ImProvia is partner geworden omdat ze voortdurend kennis willen vergaren en opbouwen mbt  productieautomatisering,  industrie 4.0 en daarnaast in verbinding

Partner

Skalar

 

Wij willen als partner van BR in contact komen met organisaties uit Breda, die zich bezighouden met Robotica, maar vooral met technische studenten, die een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van onze robotica binnen een dynamische omgeving in een internationale organisatie.

Partner

Eltrex Motion

 

Breda Robotics sluit naadloos aan op de visie van Eltrex Motion in al haar facetten op het gebied van motion control

Partner

Cboost

Dankzij partners als Breda Robotics kan Cboost high-tech technologie zoals Robotica & AI naar de vakmens brengen.

Partner

Curio

 

Curio is partner van BR geworden om gezamenlijk een uitdagende leeromgeving te creëren waar (aankomend) talent samenwerkt met experts uit het werkveld en waar bedrijven innovatieve projecten kunnen laten landen.