Subsidie en financiering

Breda Robotics heeft een groot netwerk en kent diverse subsidie- en voucherregelingen die interessant kunnen zijn voor bedrijven die willen robotiseren en voor bedrijven die aan roboticaoplossingen werken. Hieronder enkele voorbeelden van deze regelingen.

Financieringstafel West-Brabant

De regionale ontwikkelingsmaatschappij REWIN West-Brabant heeft het initiatief genomen voor de Financieringstafel West-Brabant, die gestart is in september 2019. Het afgelopen jaar zijn drie sessies geweest en zijn meerdere ondernemers vooruitgeholpen. Inmiddels is ook de provincie Zeeland aangeschoven.

Zeeland en West-Brabant bundelen zo hun krachten om de vraag van MKB-ondernemers en het aanbod van financiers bij elkaar te brengen in een Financieringstafel. De financiers brengen kennis, netwerk en financieringsmogelijkheden in om een ondernemer verder te helpen met een vraagstuk. Zo krijgen ondernemers toegang tot kennis en een extra zetje richting financiering. Deze samenwerking tussen Zeeland en West-Brabant is uniek en stimuleert de regionale economie.

Wilt u als ondernemer ook aanschuiven? Neem dan voor meer informatie en aanmelden contact op met Mathijs van Campenhout, REWIN: m.vancampenhout@rewin.nl (voor Zeeland: Yvonne Braamse, Impuls Zeeland: yvonnebraamse@impulszeeland.nl