onderwijs

Een bijbaan, stage of afstudeerproject

Als student bereid jij je voor op de toekomst. Niet alleen jouw eigen toekomst, maar op die van ons allemaal. Robotica gaan daar een belangrijke rol bij spelen. En jij kunt daar nu al jouw steentje aan bijdragen!

Leren doe je in de schoolbanken, maar zéker ook in de praktijk. Want wat heb je aan kennis als je deze niet kunt toepassen? Bij Breda Robotics zet jij stappen in jouw ontwikkeling en help je bedrijven in West-Brabant bij het toepassen van de nieuwste innovaties. Jij bent betrokken bij de nieuwste innovaties en de leukste projecten als bijbaan naast je studie, op projectbasis voor studiepunten of als afstudeerproject.

Ik zoek een bijbaan, stage of afstudeerproject

Stagiaires ImProvia aan het woord

De ImProvia Group is altijd op zoek naar nieuw talent. Om die reden werkt het bedrijf vrijwel altijd met stagiaires. Op 1 september is weer een groep stagiaires gestart. Zij maken ook gebruik van de smartlab van Breda Robotics. Iedere stagiaire heeft een eigen opdracht, een eigen opleiding en een eigen opleiding. Leer hier de stagiaires kennen

Maak kennis met de beste werkgevers

Bij Breda Robotics werk je voor én met hoogtechnologische bedrijven uit West-Brabant. Bedrijven die, net als jij, het beste uit techniek en robotica willen halen. Die naar de toekomst kijken en nu al op zoek zijn naar de medewerkers van morgen. Medewerkers met een neus voor innovatie en een talent voor techniek. Jij hebt een streepje voor als je deze bedrijven al tijdens je studie hebt laten zien wat je in je mars hebt.

Breda Robotics iets voor jou?

Wil jij voor én met hoogtechnologische bedrijven in West-Brabant werken? Kom dan een kijkje nemen bij Breda Robotics. Neem hiervoor contact met ons op.

Contactformulier