Artificiële Intelligentie is de toekomst

AI, ook bekend als Artificiële Intelligentie wordt steeds vaker gebruikt binnen bedrijven, producten en services. Speciaal voor bedrijven en het personeel in West-Brabant heeft Cboost een open online lesprogramma ontwikkeld om meer kennis op te doen over dit innovatieve onderwerp en hoe je het kan toepassen.

De MOOC’s (Massive Open Online Courses) van Cboost zijn te volgen via het platform learning.aiplaza.nl en zijn tot stand gekomen door het Coronafonds Regio West-Brabant.

Regio West-Brabant investeert in kennis en innovatie. Daarom hebben Breda Robotics en partner Cboost een online lesprogramma ontwikkelt om personeel en bedrijven op te leiden over Artificiële Intelligentie met steun van het Coronafonds. “Nu mensen veel thuiswerken en minder aanwezig zijn op de werkvloer om fysiek werk uit te voeren is het een ideaal moment om bij te leren. Te leren over hoe het werk er in de toekomst uitziet en hoe de nieuwe technologie AI werkt”, aldus Dyan Koning operations manager van Cboost. “We zijn enorm blij dat we met behulp van deze financiële steun de MKB kunnen voorzien van kwalitatieve en interactieve lessen over innovatie en hoe je efficiënter kan werken met intelligente systemen.” 

Cboost is een ingenieursbureau gespecialiseerd in robotica en kunstmatige intelligentie. Ze ontwikkelen innovatieve zakelijke oplossingen die tegelijkertijd bijdragen aan een duurzame toekomst.  Ook zijn ze partner van Breda Robotics.