Nog enkele plaatsen vrij voor uniek bezoek aan VDL Steelweld

Breda Robotics is op donderdag 9 juli uitgenodigd om met maximaal 30 personen een uniek bedrijfsbezoek te brengen aan VDL Steelweld in Breda. Het gezelschap wordt rondgeleid door het bedrijf waar een productielijn met 126 robots staat opgesteld. Het is zeer bijzonder dat Breda Robotics de mogelijkheid krijgt om met een aantal relaties deze opstelling te bekijken.

Breda Robotics heeft nog enkele plaatsen vrij voor dit bedrijfsbezoek dat plaatsvindt op donderdag 9 juli bij VDL Steelweld aan de Terheijdenseweg 169 in Breda. De ontvangst is vanaf 14.30 uur. Het programma start stipt om 15.00 uur en duurt tot 16.30 uur.
Aanmelden kan via chantal@breda-robotics.nl. Doe het snel, want vol=vol.

VDL Steelweld
VDL Steelweld is een veelzijdig internationaal bedrijf dat in 1965 is opgericht en actief is op het gebied van productiesystemen, speciale producten, automated vehicles en parkeersystemen. VDL Steelweld heeft vestigingen in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Zweden, Roemenië, China, de Verenigde Staten en India. In totaal heeft het bedrijf meer dan 800 medewerkers.

Unieke situatie
De complete productielijn die bij VDL Steelweld staat opgesteld is bestemd voor een klant uit de vrachtwagenindustrie. Het is een unieke situatie dat VDL Steelweld een volledige lijn in huis heeft. Dergelijke installaties worden normaal gesproken meteen bij de klant opgebouwd en in gebruik genomen. De fabrieksruimte is bij de klant echter nog niet beschikbaar. Daarom staat de productielijn tijdelijk in Breda opgesteld.
De opstelling bestaat uit 16 Programmable Logic Controllers (PLC) die een totaalaantal van 126 robots bevatten. De vele deelopstellingen bouwen ieder een deel van de vrachtwagencabine die uiteindelijk volledig door de robots in elkaar wordt gezet.

Huisregels
Door aanmelding voor het bedrijfsbezoek gaat men akkoord met de huisregels van VDL Steelweld, waaronder het verbod tot het maken van filmopnamen en foto’s. Bij aanmelding op de locatie dient hiervoor getekend te worden. Breda Robotics maakt voor een impressie van het bezoek diverse foto’s en filmmateriaal. Deze worden na controle en goedkeuring door VDL Steelweld met de deelnemers aan het bezoek gedeeld.