Talenten vinden te gekke stages!

Op donderdagnamiddag 4 november staat het fieldlab van Breda Robotics vol met ambitieuze studenten die opzoek waren naar een leerzame en goede stage, afstudeerproject, bijbaan of baan voor na hun studie.

 

Meer dan 50 studenten gingen letterlijk iedere Breda Robotics partner af om te kijken wat ze doen en wat ze daar zouden kunnen leren. Dat er ook nog bier en pizza’s waren maakten het een ideale avond voor de studenten en de Brabantse studieverenigingen.

 

Ook de Breda Robotics partners waren weer enthousiast! Nieuwe partner Skalar was positief verrast, “Het is onze eerste keer en we wisten niet precies wat we moesten verwachten. Maar dit is enorm leuk! De studenten zijn allemaal oprecht geïnteresseerd en willen ook graag weten wat wij doen. Dit is zoveel beter dan de stagemarkten waarbij de studenten verplicht worden om langs de standjes te lopen. We doen volgende keer zeker weer mee” , aldus René van der Wagt van Skalar.

 

Founding father en eigenaar van EX Robotics Iwan de Waard was ook onder de indruk. “Er komen elke editie steeds meer studenten naar onze stagemarkt. De studenten zijn leergierig, ambitieus en geven je positieve energie.”

 

Deelnemende partners

Tijdens de stagemarkt waren de volgende partners aanwezig; WWA, Synchron, EX Robotics, AMT group, Peeters Robotic Solutions, Skalar, Newton en FMI Improvia.