Breda Robotics Partner: Lab services

Lab Services integreert en ontwikkelt unieke systemen om gestandaardiseerde processen in laboratoria te automatiseren. Voor deze integratie zijn ze merk onafhankelijk en maken ze gebruik van hun eigen software, PlateButler! Hiermee verzorgen ze een unieke en geavanceerde oplossing voor laboratoriumautomatisering.

Sinds 1992, ontwikkelt en verkoopt Lab Services als onafhankelijk expert op het gebied van laboratorium automatisering, innovatieve producten die breed inzetbaar zijn voor verschillende globale markten en toepassingen. Lab Services integreert en ontwikkelt unieke systemen om gestandaardiseerde processen in laboratoria te automatiseren.

Voor deze integratie zijn we merk onafhankelijk en maken we gebruik van onze eigen software, PlateButler! Hiermee verzorgen zij een unieke en geavanceerde oplossing voor laboratoriumautomatisering. Door samenwerking met de klant creëert Lab Services de beste totaaloplossing en maximale klantbeleving.

Samen zoeken ze naar de best mogelijke oplossing die past bij de applicatie van de klant! Ze bieden dan ook handvaten om het dagelijks werk eenvoudiger, flexibeler en gebruiksvriendelijker te maken waarbij hoge kwaliteit, nauwkeurigheid en service hoog in het vaandel staan. En dit op zowel nationaal als internationaal niveau.