Events en bijeenkomsten

Wij organiseren meerdere evenementen, workshops en andere bijeenkomsten om verbindingen te leggen tussen roboticabedrijven, ondernemingen die willen robotiseren, maatschappelijke vraagstukken, studenten, docenten en het lectoraat.

Kijk hieronder voor de complete agenda en meld je aan voor een van onze bijeenkomsten. 

Overzicht

  • Workshop Cybersecurity

    Nu robots steeds belangrijker worden voor de industrie en andere sectoren moet ook de veiligheid bewaakt worden. Niet alleen dat de robots veilig zijn in gebruik, maar ook dat ze beveiligd zijn tegen digitale bedreigingen. Hierover gaat de workshop Robotica en Cybersecurity op donderdag 10 maart van 15.00 tot 17.00 uur.

  • Act Now Tech Summit

    De ACT NOW TECH SUMMIT is een nieuw business event dat gericht is op het maken van impact. Ze willen niet alleen informeren en inspireren, maar juist ook activeren… ACT NOW! Door het maken van nieuwe connecties, het smeden van relaties, het voeren van dialoog wordt de kans groter dat er nog meer tech-projecten worden gerealiseerd. Door de inzet van creativiteit, technologie en leiderschap streven we naar impact op maatschappelijk, zakelijk en persoonlijk vlak.