Events en bijeenkomsten

Wij organiseren meerdere evenementen, workshops en andere bijeenkomsten om verbindingen te leggen tussen roboticabedrijven, ondernemingen die willen robotiseren, maatschappelijke vraagstukken, studenten, docenten en het lectoraat.

Kijk hieronder voor de complete agenda en meld je aan voor een van onze bijeenkomsten. 

Dinsdag 28 september

Robotica en Cybersecurity

Nu robots steeds belangrijker worden voor de industrie en andere sectoren moet ook de veiligheid bewaakt worden. Niet alleen dat de robots veilig zijn in gebruik, maar ook dat ze beveiligd zijn tegen digitale bedreigingen. Hierover gaat de workshop Robotica en Cybersecurity op dinsdag 28 september van 15.00 tot 17.00 uur.

 

Tijdens Robotica en Cybersecurity nemen de experts van Zolder de deelnemers mee in de wereld van hacken, malware, cyberaanvallen, digitale beveiliging en sensoring. Zij hebben de kneepjes van het vak geleerd op hun zolderkamer. Zolder is als bedrijf opgericht vanuit een diepgewortelde passie voor alle ontwikkelingen die te maken hebben met beveiliging in het digitale domein. De vier oprichters hebben samen meer dan dertig jaar werkervaring in verschillende domeinen van cybersecurity-research en sensoring.   

De workshop is bedoeld voor ondernemers die robotica inzetten in hun bedrijfsproces, voor robotica-integrators en voor robotica-leveranciers. Tijdens Robotica en Cybersecurity wordt een voorbeeld uit de praktijk besproken, besproken welke kansen er liggen voor de hackers en wat voor impact een aanval zou hebben. Maar ook wordt kennis gedeeld over verantwoordelijkheid van de robotica-leverancier en krijg je advies om je bedrijf en je producten te beveiligen. 

 

De workshop wordt aangeboden door onze partner Zolder en MKB West Brabant vernieuwt

Aanmelden Robotica en Cybersecurity