Events en bijeenkomsten

Wij organiseren meerdere evenementen, workshops en andere bijeenkomsten om verbindingen te leggen tussen roboticabedrijven, ondernemingen die willen robotiseren, maatschappelijke vraagstukken, studenten, docenten en het lectoraat.

Kijk hieronder voor de complete agenda en meld je aan voor een van onze bijeenkomsten. 

Overzicht

 • Robotica Stagemarkt

  Excusief voor studenten!

  Kom naar de Breda Robotics Stagemarkt op 4 november.  Het meet&match evenement van het seizoen waar de partners van Breda Robotics alles vertellen over hun bedrijf, mogelijkheden voor stages, afstudeerprojecten, bijbanen en zelfs banen voor na een robotica-opleiding.

  Belangrijke informatie:
  Donderdag 4 november
  16:00 - 19:30 uur
  Nassausingel 26, loods E5 in Breda

  Gratis pizza & drankjes!!!

 • Meet & Match Robotisering & Logistiek

  Op 4 november organiseert Field Lab Robotics, in samenwerking met Fieldlab Flexibel Manufacturing in Eindhoven, Breda Robotics en MKB Robotiseert, de Meet & Match bijeenkomst Robotisering & Logistiek. 

  In de logistieke sector is wordt er hier en daar flink gerobotiseerd. Toch staat deze nieuwe technologie nog maar in de kinderschoenen in deze sector. Er kan veel, maar er kan ook nog veel niet. Field Lab Robotics inspireert u graag!

 • Act Now Tech Summit

  De ACT NOW TECH SUMMIT is een nieuw business event dat gericht is op het maken van impact. Ze willen niet alleen informeren en inspireren, maar juist ook activeren… ACT NOW! Door het maken van nieuwe connecties, het smeden van relaties, het voeren van dialoog wordt de kans groter dat er nog meer tech-projecten worden gerealiseerd. Door de inzet van creativiteit, technologie en leiderschap streven we naar impact op maatschappelijk, zakelijk en persoonlijk vlak.