Together, we design the future

Waardevolle partnerships in robotica

Jouw bedrijf levert hoogtechnologische innovaties en robotica. En die wil je het liefst inzetten bij bedrijven in de regio Breda. Zoek je een partner met het ondernemersnetwerk dat je nodig hebt én enthousiaste studenten die met een frisse blik en de nieuwste inzichten jouw techniek implementeren bij ondernemers? Bij Breda Robotics komt alles bij elkaar.

Kom in contact met opdrachtgevers en klanten

Breda Robotics is voor bedrijven in en rond Breda dé manier om op een laagdrempelige manier de stap richting robotica en innovatie te zetten. Als partner van Breda Robotics krijg je als eerste de kans om jouw producten en diensten te presenteren aan deze ondernemers.

Werk samen met innovatieve studenten

Avans Hogeschool is één van de initiatiefnemers van Breda Robotics. Deze broedplaats is voor de studenten aan de opleiding Mechatronica een serious playground om hun theoretische kennis om te zetten in praktijkervaring. Zij nemen voor jouw projecten de meest actuele kennis mee. Jij hebt de tools om die kennis om te zetten in producten en diensten. Het resultaat? Tevreden klanten die profiteren van de beste technische oplossingen volgens state-of-the-art kennis.