Breda Robotics Partner: RoboFlex

RoboFlex is van oorsprong een lasproductiebedrijf. Al vanaf het begin in 1999 maakt het bedrijf succesvol gebruik van robottechnologie. Al snel daarna ziet RoboFlex mogelijkheden om de eigen ervaringen te delen met de markt. Twintig jaar later is RoboFlex uitgegroeid tot een gewaardeerde toeleverancier van robot- en cobottechnologie voor de industrie. Roboflex is systeempartner van ’s werelds marktleider in de productie van robots: Yaskawa-Motoman Service Group.

Robotinstallaties zijn vaak veel te afhankelijk van de kennis van de mensen achter de installaties. Door installaties smart te ontwerpen wil RoboFlex die afhankelijkheid verminderen. Wij laten robots en cobots werken.

RoboFlex heeft voor haar klanten een duidelijke meerwaarde als het gaat om het bedenken en bouwen van geautomatiseerde robotinstallaties. Deze robotinstallaties worden voor alle toepassingen zo flexible en smart mogelijk ontworpen. Daarnaast zijn wij een veelzijdig productiebedrijf dat diverse producten in uiteenlopende series produceert voor derden. Dat maakt dat wij de praktijk als geen ander kennen.