Breda Robotics Partner: Valk Welding

The Strong Connection

Valk Welding ontwikkelt en bouwt kant-en-klare lasrobotsystemen voor kleine tot middelgrote productie-eisen en is uw partner in al uw lasbenodigdheden.

Valk Welding is een trots en passievol familiebedrijf. Met een passie voor het ondernemen, voor de lasrobottechnologie én voor innovatie. Valk Welding gaat voor de innovatieve oplossing van het probleem bij haar afnemers. We denken mee, zodat we samen tot het beste resultaat komen.

Het team bestaat uit specialisten die weten waar ze het over hebben. De Software en Research & Development afdelingen blijven constant innoveren op het gebied van hard- en software. Valk Welding investeert actief in nieuw talent; stagiaires krijgen bijvoorbeeld veel ruimte om nieuwe technologië te onderzoeken en verder te ontwikkelen. Valk Welding wil haar afnemers binnen Europa (en zelfs daarbuiten) een duidelijke meerwaarde bieden om hiermee hun concurrentiepositie te versterken en zodoende de continuïteit van de maakindustrie in Europa (en zelfs daarbuiten) te garanderen en verder uit te bouwen.