Together, we design the future

Broedplaats voor robotica & automatisering

Breda Robotics is een van nieuwste robotica-clusters van Nederland. In Breda innoveren bedrijven en studenten samen op het gebied van robotica en automatisering. Breda Robotics wil een van de beste robotbroedplaatsen van Europa worden: een high-tech omgeving waar nieuwe toepassingen, prototypes en demonstrators worden gemaakt.

Studenten

Met een bijbaan, stage of afstudeerproject

Als student bereid jij je voor op de toekomst. Niet alleen op jouw eigen toekomst, maar op die van ons allemaal. Robotica gaat daar een belangrijke rol bij spelen. En jij kunt daar nu al jouw steentje aan bijdragen!

Ondernemers

Hands-on robotica voor uw bedrijf

Robotica gaat de toekomst veranderen. Niet morgen pas, maar vandaag al. Breda Robotics brengt ondernemers in contact met partners in robotica én de experts van de toekomst. Het doel? Zorgen dat jouw bedrijf een voorsprong krijgt op de concurrentie.

Partners

Waardevolle Partnerships in robotica

Jouw bedrijf levert hoogtechnologische innovaties en robotica. En die wil je het liefst inzetten bij bedrijven in de regio Breda. Zoek je een partner met het ondernemersnetwerk dat je nodig hebt én enthousiaste studenten die met een frisse blik en de nieuwste inzichten jouw techniek implementeren bij ondernemers? Bij Breda Robotics komt alles bij elkaar.